Scoring With Spelling Errors in Google such as Link Building Link Building

spelfouten linkbuidlingMakkelijk en snel verkeer genereren naar uw website kan gemakkelijk met het vermelden van veelgemaakte spelfouten op uw site. Wanneer u goed bekend bent met uw markt en veel teksten schrijft weet u waarschijnlijk wel welke type fouten u zelf vaak maakt. Door de layout van het toetsenbord zijn sommige letter combinaties moeilijker te maken en daardoor worden spelfouten vaker gemaakt en dus ook bij zoekopdrachten in Google.

UPDATE 13-01-2015: De spelfouten worden tegenwoordig vaak automatisch gecorrigeerd in Googel en dus zul je wanneer de auto correctie optreed je gaan zoeken op het zoekwoord zonder spelfout. Deze techniek is dus niet meer zo effectief als vroeger maar werkt nog wel voor de zoekwoorden die niet automatisch gecorrigeerd worden.

Veelgemaakte spelfouten bij zoekopdrachten in Googel

googelBekende spelfouten die erg veel gemaakt worden bij zoekopdrachten zijn die voor het zoekwoord van de zoekgigant zelf. Bij zoekopdrachten in Google bij het zoeken naar producten van Google worden onder andere de volgende spelfouten gemaakt:

  • Googel
  • Gogle
  • Gogel
  • Goggle
  • Goolge

Bij zoekopdrachten naar linkbuidling worden onder andere deze spelfouten gemaakt:

  • Linkbuidling
  • Link Buidling
  • Linkbuiding

Er is een grote kans dat u op deze pagina via Google bent gekomen doer het zoekwoord linkbuidling in te typen of misschien zelfs 1 van de Googel spelfouten die hierboven genoemd zijn.

 Links aanmaken naar uw pagina’s met spelfouten.

seo linkbuidling spelfouten Aangezien er maar weinig mensen zijn die optimaliseren op zoekwoorden met spelfouten kunt u met slecht enkele links in de top van google komen. U kunt dan bijvoorbeeld even snel ergens een gratis startpagina of gratis hosted blog (denk aan bijvoorbeeld blogger) aanmaken met als title de spelfout en uw link met anchor text de spelfout naar de betreffende pagina met spelfout laten wijzen. Grote kans dat u binnen een paar dagen bovenaan in Google staat voor de genoemde spelfout.

Veel succes met het uw linkbuidling en spelfouten 😉