Linkbuilding Pakketten & Prijzen

Kies hieronder uw linkbuilding pakket naar keuze of vraag een offerte op maat met de door u gewenste links aan via de contactpagina. Wilt u alles meteen in werking stellen dan kunt u hieronder gelijk afrekenen met iDeal, Overboeking, Credit Card, Sofort, Mistercash, Bancontact, Bitcoin, Belfius Direct of KBC/CBC. Hoe groter het pakket hoe meer korting u krijgt. Eventueel kunnen we grotere pakketten over een langere tijd uitspreiden/aanmaken. Na ontvangst van uw bestelling gaan wij de promotie artikelen voor u schrijven. Deze zullen we eerst door u laten keuren voordat we ze online publiceren. Het schrijven van de artikelen duurt 5 tot 12 werkdagen. De normale oplevertijd van de link rapportage en de keyword ranking resultaten bedraagt 3 tot 7 weken vanaf het moment van bestellen en is afhankelijk van welk pakket u kiest en uw eventuele voorkeur voor snelheid van levering.

Linkbuilding Abonnement Aanbevolen Maar Niet Verplicht!

Google hecht grote waarde aan een geleidelijke aanwas van nieuwe links. Dit zorgt ervoor dat u een natuurlijk link profiel opbouwt en wanneer u die continuïteit erin houdt kunt u eenvoudig de concurrentie verslaan indien de concurrentie dit minder goed voor elkaar heeft. Maandelijks een linkbuilding pakket aanschaffen zorgt er dus voor dat uw resultaat veel beter zal zijn. Daarnaast hebben we dan meer tijd om uw website, concurrentie en meer zoekwoorden te analyseren en aanbevelingen te doen indien gewenst. Indien we kansen voor u zien om beter te gaan ranken of uw conversie te verbeteren dan laten we u dat uiteraard weten. Het kan zijn dat er dan extra werkzaamheden aan te pas komen die niet onder linkbuilding vallen maar we meestal wel voor u kunnen verzorgen.

Algemene Informatie Backlink Pakketten

We maken alleen links aan op plaatsen die nu goed worden gewaardeerd door Google. De stijgingen werken over het algemeen lang door. De duurzaamheid van de stijgende rankings is ook afhankelijk van de concurrentie of die niet stilzitten en of uw site van voldoende kwaliteit is (o.a. lage “bounce rate”, lange “time on site”). We hebben volledige controle over alle links die we aanmaken dus mocht u ooit een link of tekst aangepast willen hebben dan kan dat op elk gewenst moment. Bij veel link services zult u merken dat uw links of de blogs worden verwijderd nadat de link waarde is gedaald van de sites of erger nog dat de link niet kan worden aangepast als dat nodig is. Die links die u bij ons besteld blijven online zolang wij bestaan en zolang de links een positieve werking hebben. Alle link verwijzingen worden met de hand aangemaakt en op een natuurlijke manier verspreid aangemaakt. Alle teksten bevatten unieke informatie van goede kwaliteit zodat de lezer zo goed als mogelijk geboeid blijft wat zorgt voor een hoger “time-on-site” wat weer een kwaliteitsfactor van Google is.

Kwaliteit van de blogs artikel links

Alle blogs bevatten unieke content, hebben een unieke indeling en worden gehost op hun eigen A, B of C-Class hosting account zodat uw link profiel versterkt wordt met krachtige backlinks vanaf verschillende IP Blocks. De artikel backlinks die door ons worden aangemaakt komen te staan op de homepage van de blogs zodat u van de link kracht kunt profiteren van de homepage via een in-content link welke erg sterk zijn. Alle blogs hebben een gezond Nederlands backlink profiel en een gezonde domein historie.

Homepage Backlinks

De homepage backlinks komen dus op de homepage te staan en zorgen ervoor dat u profiteert van de link kracht van de homepage. We plaatsen nooit meer dan 15 links op die manier om zo de link kracht en kwaliteit van de blogs te behouden. Inbegrepen in de prijs is een gegarandeerde minimale plaatsing voor een jaar op de homepage. Daarna kan het zijn dat u na verloop van tijd uw promotie artikel op de 2 pagina van de blog komt te staan. Het artikel zal echter nooit verwijderd worden, de plaatsing is permanent. Wanneer u niet wilt dat uw artikel naar de 2e pagina gaat dan kunt u ons dat aangeven en om een offerte op maat vragen.

Web gids en directory links

De web gidsen en directories hebben we ook volledig in eigen beheer opgezet. Hiervoor zijn verschillende CMS´en gebruikt echter zult u veelal WordPress gidsen zien. Veel van deze gidsen hebben we zo aangepast dat u ook hier een homepage link krijgt zolang uw link bij de nieuwe vermeldingen staat op de homepage slider. Uw plaatje zal daar dan aanklikbaar zijn waarna de bezoeker direct naar uw site wordt doorverwezen. Verder komt uw vermelding op verschillende plekken op de gids te staan zoals in een gerelateerde categorie, stad (regio), tag pagina (long tail keywords) en uw eigen bedrijvenpagina waar ook een link nar uw Google maps locatie staat middels de embedded Google maps kaart met uw bedrijfslocatie indien van toepassing. De link naar uw Google maps locatie zorgt ervoor dat u ook beter vindbaar wordt in de lokale zoekmachine van Google (Google maps). Ook deze vermeldingen zijn permanent. De meeste links komen dus vanaf pagina´s die gerelateerd zijn aan uw niche. Heeft u dus een financiële site dan komt uw link op een financiële categorie pagina te staan waar ook andere financiële sites vermeld staan.

Website Promotie Op Advertentie Sites Met Backlink Naar Uw Site

De advertentie worden voor 1 jaar lang elke maand omhoog geplaatst en zorgen voor veel extra website bezoekers die op zoek zijn naar uw product of dienst. De advertenties worden minimaal 1 jaar online gehouden. Wanneer blijkt dat u veel bezoekers en verkopen haalt uit die advertenties (u kunt dit nagaan bij de verwijzende sites in Google Analytics) kunt u voor slechts €15,- per jaar per advertentie tekst de advertenties online houden en tevens het maandelijks omhoog plaatsen in stand houden zodat u blijft profiteren van meer doorkliks naar uw site.

Dit zijn de advertentie sites en social media sites waar uw advertentie met link op komt te staan:

 • Speurders.nl (PR5/DA66)
 • Tweedehands.nl (PR6/DA52)
 • Marktgigant.nl (PR4/DA45)
 • Marktnet.nl (PR5/DA45)
 • Marktplaza.nl(PR5/DA48)
 • Tweedehands.net (PR4/DA52)
 • Koopplein.nl (PR3/DA42)
 • Aanbodpagina.nl (PR4/DA50)
 • Facebook (PR9/DA100)
 • Twitter (PR10/DA100)
 • Linkedin (PR9/DA100)

Let op: Alleen uw advertentie op de advertentie sites worden automatisch omhoog geplaatst. Bij Facebook, Twitter en Linkedin is het alleen mogelijk om weer bovenaan te komen staan door steeds nieuwe advertenties te plaatsen.

Linkbuilding Pakket Prijzen

De hierboven vermelde linkbuilding pakket prijzen zijn eenmalig maar aanbevolen wordt om de pakketten maandelijks te verlengen voor het beste resultaat. Indien gewenst maken we voor u een pakket op maat met de door u gewenste links. Kortingen zijn in overleg mogelijk het aangaan van een linkbuilding abonnement of aanschaf in bulk.

Vragen?

Neem Contact Met Ons Op!