AboutUs Gratis On Page SEO RapportAboutUs.org is een oude directory met een Domain Authority van 56. Deze site wordt hoog gewaardeerd door Google en een link vanaf deze site kan dus helpen om uw site omhoog te krijgen in de Google zoekresultaten. Naast de gratis link optie die deze site biedt, bieden ze ook gratis een on-page SEO analyze aan en een commerciële SEO rapportage.

Gratis on-page SEO Analyze van AboutUs.org

De gratis analyze is zichtbaar na het invullen van uw lik details en is beperkt tot een on-page seo score, beoordeling van de titels, headers en keyword dichtheid.

Commerciële SEO rapportage van AboutUs.org

De commerciële SEO Rapportage biedt een handleiding hoe met bepaalde aanpassingen de SEO voor de website kan worden verbeterd. Zelf maken wij gebruik van andere SEO Tools voor on-page SEO analyse zoals Website Auditor maar voor mensen met weinig verstand van SEO kan een handleiding makkelijker zijn omdat ze dan niet zelf de data hoeven te analyseren en met conclusies hoeven te komen. Alle conclusies en aanbevelingen staan in de rapportage beschreven. Toch zal iemand met weinig kennis van webdesign hier weinig mee kunnen. De SEO rapportage zal dan moeten worden aangeleverd aan de webdesigner die de technische zaken zal moeten verbeteren.

De kosten voor de commerciële rapportage bedraagt $99,- per jaar. Hierbij zit inbegrepen dat de rankings voor 20 keywords wordt bijgehouden voor uw site en die van uw concurrenten. Een andere tool die u hiervoor kunt gebruiken (met onbeperkt aantal keywords en concurrenten) is Rank Tracker. Wij gebruiken deze tool zelf ook en is erg gemakkelijk in gebruik.

Conclusie:
Maak in ieder geval een waardevolle link aan op de AboutUs Directory en wanneer u uw webdesigner een SEO handleiding wilt aanrijken dan kan de commerciële SEO rapportage van AboutUs een uitkomst zijn.