seo stage aangebodenWerken in een uitdagende omgeving

Gegevens organisatie:

Linkbuilding Experts
Internet adres : www.linkbuildingexperts.nl
Bezoek adres kantoor Nederland :
Postcode en Plaats : 1114AB Amsterdam
Telefoon : 020-5616036
Contactpersoon : Wouter van Nierop
E-mail :

Aantal stages:

• Maximaal 3 stagiaires
• Kiezen uit 12 stageopdrachten
• Afstudeerstage of meeloopstage

Eisen:

Prés:

Niveau opleiding :      MBO / HBO / WO
Studierichting(en) :   Webdesign | (Internet) Marketing | Vertalen/Copywriten
Stageperiode :             5 / 6 maanden
Stagevergoeding :       bonus bij goed presteren
Startdatum :                doorlopend
Soort stage :                 Meeloopstage of afstudeerstage
Waar? :                         Malaga, Spanje of op afstand werken
Rijbewijs nodig? :       Nee

Wie is Linkbuilding Expert?

Linkbuilding Expert is een Linkbuilding bureau uit Amsterdam en opgericht door Wouter van Nierop. Er zijn enkele plannen die moeten worden uitgewerkt en daar kunnen we hulp bij gebruiken van studenten. Stagiaires die bij ons bureau aan de slag gaan krijgen veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je zult erg veel leren en veelal zelfstandig aan het werk kunnen.

In de volgende punten vinden jullie de korte omschrijving van de stage plekken die we aanbieden:

1)   Internet Marketing Consultant (SEO, SEA, Linkbuilding, Affiliate)

De Internet Marketing consultants zullen ons bijstaan met de SEO, SEA en Linkbuilding werkzaamheden.

De IM marketeer zal enkele IM technieken leren en leren klanten te adviseren over hoe zij hun internet marketing strategie kunnen verbeteren.

2)  Content Manager

Kun jij snel pakkende teksten schrijven? Wij leren je hoe en waar je trending topics kunt vinden die aanspreken en veel gedeeld worden op social media en de lezers boeit. Je zult de blogs van verschillende sites vullen met pakkende content. Ook controleer je teksten van andere schrijvers en plaats je deze op verschillende blogs.

3)   PHP Programmeur / WordPress Developer

De PHP programmeur zal zich bezig houden met het bijhouden van onze PHP websites. Waar mogelijk zullen we bedenken welke software of WordPress plugins interessant zijn om te ontwikkelen eventueel in samenwerking met een outsource team..

4)   Webinar Promotion Manager

Linkbuilding Expert heeft een handleiding met info hoe een succesvolle webinar kan worden georganiseerd.

Wil je graag online presenteren en hierbij slimme online marketing technieken inzetten zoals affiliate marketing en het aangaan van relaties met marketeers met email marketing lijsten.

5)   Social Media Consultant

Als Social Media consultant doe je promotie op de verschillende social media kanalen en werk je bedrijvenpagina´s bij.

Kanalen zoals Facebook, LinkedIn, Youtube, Twitter, Pinterest komen hierbij aan bod.

6)   Mobile Specialist

De ontwikkelen op het gebied van mobile marketing gaan erg hard. Het ontwikkelen van mobiele applicaties is hierbij een belangrijke taak.

7)   Google Places/Local/Mijn Bedrijf Specialist

Deze SEO Specialist zal zich gaan richten op local SEO en Google+

8)  Infographic designer, video en bedrijfsfilmpjes ontwikkelaar

Houd jij van video en ontwerpen maken die viral kunnen gaan op social media, dan is de stage als (video) designer wat voor jou.

Welke kansen heb jij bij Linkbuilding Expert?

Omdat jij de verantwoordelijke bent om jouw afdeling van de grond af aan op te bouwen en tot een succes om te vormen heb je een grote kans aan een vaste baan bij het succesvol afronden van deze opdracht. Wij zijn tevens heel flexibel en geven de kans om te werken waar je je zelf het prettigste voelt. Dat kan dus overal ter wereld zijn.

Voordelen van stage lopen in Spanje, Malaga

Malaga is een leuke stad met een rijke geschiedenis, veel culture bezienswaardigheden, uitgaansgelegenheden, tapas cultuur en strand. Oftewel genoeg te doen in je vrije tijd.

Ook het klimaat is een stuk aangenaam, er is veel zon. Een ander bijkomend voordeel is dat je erg economisch kunt leven. Een kamer heb je voor rond de €200,- en een drankje in een bar voor €1,50. Daarnaast is eten halen op de markt een echt feest. Vluchten zijn er al vanaf €30,- tot  €100,-. Bij aankomst hebben wij voor jou een aantal kamers voor je gespot zodat je snel eigen plekje kunt hebben waar je je thuis zult voelen. Voor foto´s en filmpjes kun je zoeken op Google images en op Youtube.

Hoe zal een gemiddelde werkdag eruit zien?

Omdat alle afdelingen nauw met elkaar in verband staan zullen er her en der overlappingen zijn waardoor je zult moeten kunnen samenwerken in teamverband. Door de enorme variëteit aan werkzaamheden zal elke dag erg verrassend en uitdagend zijn en zul je erg veel resultaat zien van je eigen inzet en kun je ook zelf ideeën aandragen. Je zult volwaardig medewerker zijn en je bepaald zelf het succes van je eigen afdeling en je kansen op een (freelance) baan na afronden van je stage.

Spreekt het je aan om deze uitdagende en mooie werkomgeving aan de slag te gaan en al je creativiteit om te kunnen zetten in een fantastische afdeling? Aarzel dan niet en neem snel contact met ons op zodat we snel via een Skype gesprek kunnen bepalen of we een match hebben.
Wanneer je deze stage vacature wilt delen met je vrienden dan adviseren we op onderstaande Facebook Like button te drukken of deze pagina te mailen naar je vriend of vriendin.

solliciteer stage spanje