Linkbuilding Duitsland – Duitse SEO & Backlinks

Duitse linkbuilding voor duitstalige sitesHeeft u uw website laten vertalen naar het Duits maar wil het maar niet opschieten met de rankings in Google.de?
Oftewel u bent slecht vindbaar in Google.de op de beoogde zoekwoorden.

In dat geval heeft uw Duitstalige website kwalitatieve links nodig van Duitse sites oftwel linkbuilding Duitsland. Alleen op die manier kunt u uw pagina’s effectief laten stijgen in de natuurlijke zoekresultaten en dus Duitse bezoekers naar uw site binnenhalen.

Linkbuilding Expert heeft hier goede ervaring mee en heeft dit al vaker succesvolle Duitse linkbuilding campagnes uitgevoerd voor klanten zoals:

  • Brillen24.de
  • Nusskauf.de
  • Amsterdam City Apartments (voor de Duitstalige pagina´s)
  • Trampoline-Shop.de
  • Intex-luftbett.com

Voor de Duits markt hebben we speciaal de website Linkaufbau.nl opgezet waarmee we Duitse backlinks aanbieden tegen lagere prijzen dan de meeste van onze oosterburen aanbieden. U kunt ook de ranking resultaten opvragen die wij voor Duitstalige sites hebben behaald met SEO & Linkbuilding Duitsland.

Duitse linkbuilding; linkbuilding voor Duitse sites en Duitstalige pagina’s met als doel deze pagina’s hoog te laten ranken in de zoekmachines die het meest worden gebruikt door de beoogde doelgroep wat in dit geval Duitsland is.

Keyword Ranking Kansen in Duitsland

De Duitse markt is bijna 5x zo groot als de Nederlandse markt. Hier kunt u dus een hele grote doelgroep aanspreken. Vaak is het wel zo dat hiermee de concurrentie ook groter is maar ook dat er  kansen zijn om op keywords te scoren in markten die in Nederland wellicht meer verzadigd zijn. Alleen een goede keyword en concurrentie analyse en een keyword difficulty analyse kunnen deze kansen blootleggen. Laat u dus goed adviseren alvorens u aan de slag gaat met linkbuilding Duitsland want wanneer de concurrentie te groot is voor een bepaald zoekwoord kan het lastig zijn om op de eerste pagina te komen en in dat geval zou u uw tijd en geld verspillen. Het is dus van groot belang om de juiste zoekwoorden te selecteren met voldoende zoekvolume en relatief weinig concurrentie.

Kies 1 van onze Duitse linkbuilding pakketten en geef daarna uw URL en keywords door waarmee u hoger wilt komen in de Duitse zoekmachines.

Offerte Aanvragen