Linkbuilding Strategie; Welke Backlinks Werken Goed?

linkbuilding strategie
Communicatie Met Webmasters
Voor de linkbuilding werkzaamheden gebruiken wij bij voorkeur een email adres dat gerelateerd is aan uw site (b.v. ). Wanneer dit niet mogelijk is zetten wij een Hotmail account op (b.v ) dat we gebruiken bij het aanmaken van accounts op blogs en fora en bij het aanmaken van overige links en communicatie met linkpartners. U ontvangt de login gegevens van dit email account zodat u inzicht heeft in onze werkzaamheden, communicatie en aangemaakte links. Wij werken liever niet met Gmail aangezien Google de eigenaar is van Gmail.

Wanneer alle links zijn aangemaakt ontvangt u van ons de linkbuilding sheet in excel formaat in uw inbox. In het Excel document vindt u een overzicht van de aangemaakte links, de URL waar u de link kunt vinden, datum, de gebruikte anchor tekst en eventuele opmerkingen. U betaalt dus alleen voor links die daadwerkelijk geplaatst worden en die u in dit document kunt terugvinden.

Kwaliteit van de aangemaakte links:

Linkbuilding Expert heeft een sterke focus op het aanmaken van links van relevante pagina’s naar relevante pagina’s. Slechts in enkele gevallen zullen we linken van pagina’s die wat minder relevant zijn. Dit kan het geval zijn wanneer we een mogelijkheid zien om een link te bemachtigen van een pagina met hoge PageRank, een .edu, .gov of andere authority site.

We beginnen altijd met het onderzoeken van het linkprofiel van uw grootste concurrenten om te achterhalen waar zij hun beste links vandaan halen en bekijken dan of wij die links ook kunnen bemachtigen. We proberen altijd zoveel mogelijk dofollow links te bemachtigen aangezien deze links ook PageRank aan uw site doorspelen. Nofollow links zijn ook belangrijk aangezien deze zorgen voor een natuurlijk en kwalitatief linkprofiel. Daarnaast zorgen deze links er ook voor dat uw site hoger gaat stijgen op de zoekwoorden die gebruikt zijn als anchor tekst zullen deze links ook gerichte bezoekers (en dus potentiele klanten) doorspelen naar uw site. Om de kwaliteit van het linkprofiel verder te verhogen genereren we links van zoveel mogelijk verschillende sites en ip adressen en zullen wij de links geleidelijk aanmaken.

Blog en forum links hebben vaak het voordeel dat er een account moet worden aangemaakt alwaar we vaak een stukje over uw bedrijf kwijt kunnen, een profielplaatje kunnen uploaden en 1 of meerdere extra links kunnen aanmaken naar de site. Deze links worden ook vaak geindexeerd door Google en deze werkzaamheden zitten bij de prijs inbegrepen.

Article Marketing en Guest Blogging:

Guest Blogging en Article Marketing zijn zeer effectief aangezien het mogelijk is om dofollow links te bemachtigen van websites met hoge pagerank en met links vanuit de content en u uw bedrijf kunt profileren als expert. Per uniek artikel zal Google hooguit 3 links indexeren en het is dus per uniek artikel slechts mogelijk om 3 indexeerbare links te bemachtigen. Om daarna nieuwe links te kunnen bemachtigen is het noodzaak om het artikel te herschrijven of om met verse nieuwe content te komen. Google houdt namelijk niet van duplicate content. Een artikel is het meest effectief wanneer we een incentive kunnen weggeven zoals “een coupon code”, “gratis transport”, “gratis extra product bij bestelling” etc. Ook het toevoegen van een video, white paper, podcast of plugin etc. helpt om het artikel aantrekkelijk te maken en voor linkbaiting. Het meeste succes met guest blogging krijgt men wanneer men actueel nieuws te melden heeft of een artikel met tips en tricks wordt aangeboden. Het schrijven van unieke artikelen in het Engels of Nederlands kost €0,12 per woord. Het herschrijven van artikelen in het Engels of Nederlands kost €0,10 per woord. Herschreven artikelen kunnen worden gebruikt voor publicatie op uw website (bijvoorbeeld als u wilt laten zien welke artikelen er over u zijn geplaatst) of op nieuw aangemaakte keyword rijke domeinen die wij snel voor u kunnen vinden, registreren en er een blog op plaatsen. Deze websites bouwen waarde op en kunnen als linkpagina worden gebruiken en eventueel later worden uitgebreid tot een commerciële site of worden verkocht.

Bijhouden Linkbuilding:

Linkbuilding kan het beste maandelijks herhaald worden om een natuurlijk linkprofiel op te bouwen maar kan ook eenmalig worden uitgevoerd met goed resultaat. Daarnaast kunt u voor €50,- per maand 2 x per maand een ranking rapport ontvangen in PDF formaat met een overzicht van de rankings van alle zoekwoorden en een progressie overzicht met historische ranking data. Zo kunt u zien welke progressie we maken en kunnen we tevens nieuwe ranking mogelijkheden spotten.

Onze resultaten die u hier kunt vinden: https://www.simpleseo.nl/results/ spreken voor zichzelf maar mocht het zo zijn dat uw site niet stijgt in de zoekresultaten door onze inspanningen dan krijgt u gegarandeerd uw geld terug. Wij zijn er trots op dat 95% van onze klanten terugkomen voor meer business.

Graag gaan we ook voor u aan de slag om uw website voor belangrijke zoekwoorden te laten stijgen in de zoekresultaten.

Vraag vandaag nog een offerte aan.