Pakket Brons

Het bronzen pakket is geschikt voor een ieder die onze dienst wilt uitproberen zonder veel risico te lopen. Dit pakket kan worden ingezet voor maximaal 5 zoekwoorden met hoge concurrentie. Het resultaat zal snel duidelijk merkbaar zijn. Doelstelling is altijd eerst zo snel mogelijk in de top 10 van Google en daarna de posities 5, 3, 2 en 1! Op deze manier zult u sneller meer website verkeer en gerichte website bezoekers ontvangen waardoor u de investering er sneller uit haalt.

Read More

Pakket Zilver

Het zilveren pakket is geschikt voor websites en webshops die met hogere concurrentie te maken hebben waar de marges ook hoger ligger. Met het zilver pakket krijgt u een hogere korting dan bij het bronzen pakket en tevens is de link variatie beter waardoor u een beter en natuurlijker link profiel opbouwt. Met dit pakket kunt u meestal voor 8 belangrijke zoekwoorden hoger in Google komen en de concurrentie aangaan voor de top posities.

Read More

Pakket Goud

Het gouden pakket is geschikt voor sites met hoge concurrentie, marges en/of meer belangrijke zoekwoorden die hoog in Google moeten komen. Met dit pakket profiteert u van de hoogste korting en het pakket bevat nog meer link variatie waardoor u een nog beter link profiel opbouwt en van verschillende bronnen verkeer en backlinks haalt. Hiermee kunt u de concurrentie aangaan in Google voor zo´n 15 belangrijke zoekwoorden en de bijbehorende long tail.

Read More